NAC BREDA Supportersvereniging

Zundertse selectie versus NAC

Geplaatst op: 4 juli 2021

De voorbereiding is begonnen. Zoals gewoonlijk tegen de Zundertse selectie. Het was voor velen nog de vraag wie er allemaal aan voetballen toekomt, en of er nog nieuwe gezichten erbij waren.

De trainer Edwin de Graaf stuurde de eerste helft een redelijk A-selectie waardige spelersgroep het veld op. Het was vermakelijk voor de NAC-supporters, want er werd maar liefst vijfmaal gescoord. Schouten, Bilate, Seuntjes, nogmaals Bilate en Kerstens zorgden hiervoor.
Opstelling eerste helft: Olij, Schouten, Rutten, Marijnissen, Vanacker, Azzagari, Agougil, Seuntjens, Kestens, Bilate en De Rooij

De tweede helft werd gespeeld met veel debutanten. Ze konden zich bewijzen voor de komende A-selectie. De jonge garde speelde goed en gecontroleerd de wedstrijd uit. Er werd door hen nog driemaal gescoord. Teweten, Kotzebue en tweemaal Kosiah. Geen treffers in ieder geval. Een normale uitslag dus 0-8.
Opstelling tweede helft: Van de Merbel, Ismail-Mahamed, Mekkaoui, Brandt, Mendes Delgado, Bel, Van Schuppen, Van Doorn, Tavares, Kosiah en Kotzebue

Op naar de volgende oefenwedstrijd tegen RKSV Cluzona