NAC BREDA Supportersvereniging

Sinterklaas en nog veel meer info !

Geplaatst op: 19 november 2021

Sinterklaas en nog meer info.

Corona blijft ons achtervolgen en heeft behoorlijk wat effect op onze samenleving, vrienden en familie. Het ziet er naar uit dat we hier nog wel even mee te maken zullen hebben. Voor de supportersvereniging en haar leden geldt dit uiteraard ook wat betreft activiteiten.

Sinterklaas dat ons supportershome zou bezoeken op aankomende zaterdagmiddag, voor onze jongste leden, gaat niet door om de wel bekende reden. De Sinterklaascommissie heeft alle ouders hierover ingelicht, wat ze uiteraard allemaal jammer vonden. Maar…Sinterklaas en Pieten hadden al wel de cadeautjes aangeschaft. De Sinterklaascommissie zal de cadeautjes namens Sinterklaas op zaterdagmiddag bij iedereen thuisbrengen die zich hiervoor hadden opgegeven. Dat is het minste wat we kunnen doen voor onze jongste leden.

De thuiswedstrijd tegen jong Utrecht zal vandaag zonder publiek worden gespeeld, maar komt wel op tv, ESPN4 is de verwachting. Is uiteraard niet ideaal, maar is beter dan een schakelprogramma. Hopelijk hebben we die allemaal.

De uitwedstrijd tegen jong PSV die gespeeld wordt op 22 november gaat voor de supporters niet door. Er hadden zich al een flink aantal leden voor de busreis opgegeven. Gezien deze wedstrijden niet op en andere dag gespeeld konden worden volgens de KNVB, gaan we over tot terugbetaling van het bedrag van de busreis en het kaartje.

Zoals het er nu naar uitzie vallen de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport en de uitwedstrijd tegen FC den Bosch nog onder de Corona-matregelen van de regering. Onze verwachting is dan ook dat we hier niet op gaan inzetten om een busreis voor de uitwedstrijd in te plannen.

Mochten er nog veranderingen tussentijds hieromtrent nog aan de orde komen, zullen we onze supporters weer op de hoogte brengen.