NAC BREDA Supportersvereniging

NOAD-cup groot succes !

Geplaatst op: 11 juli 2021

Een nieuw supportersinitiatief, een voetbaltoernooi gehouden op het Jeka terrein. De winnaar krijgt de felbegeerde NOAD-cup. Het werd verzorgd door de Stichting B-Side Rats en Stichting Breda Loco's. Bijna 450 supporters deden hier aan mee. Er werd gespeeld op een half veld, met zeven man in het veld en de speeltijd was maar een kwartier. Ook de ESVEE deed hieraan mee, en was tevens hoofdsponsor van de NOAD-CUP. In poule A waren ze ingedeeld en zouden 5 wedstrijden moeten spelen. Dat liep heel de dag door van 09.00 tot 15.00 in ons geval. Nog niet met elkaar samengespeeld, dus was de verrassing van het goed gespeelde spel groot. Dus, onze mannen hebben het gewoon goed gedaan. Een foto-impressie van de wedstrijd tegen Oud NAC, een gelijkspel 2-2 gemaakt in de allerlaatse minuut. De wedstrijd RB-Media zal in een nieuw item gezet worden.

We wisten twee wedstrijden te winnen, twee gelijke spelen en maar een verloren. Was net niet genoeg om bij de bovenste twee te eindigen, die gingen verder strijden om de cup. We zijn verdienstelijk derde geworden, en lieten Oud NAC onder ons.

Er was na afloop van het toernooi nog een feestje met een barbecue.En een bietje regen. We willen de organisatoren bedanken voor een zeer geslaagd voetbaltoernooi en de bijbehorende feestavond. Volgend jaar weer oppakken. Ook willen we iedereen die hieraan meegewerkt hebben bedanken, zoals onze NAC-Supporters, de velen vrijwilligers en JEKA.