NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-VVV 1-0

Geplaatst op: 19 maart 2024

Na drie jong KKD elftallen, nu drie Limburgse elftallen achter elkaar. VVV, Roda JC en daarna MVV. Altijd lastig die stugge elftallen, maar… NAC heeft tegenwoordig ook wat mannetjesputters in de gelederen. Het wegvallen van Jan van den Bergh en Roy Kortsmit door blessures moest opgevangen worden door Tein Troost en Rowan Besselink.

 

In de eerste helft voetbalde NAC vanuit de verdediging. Deze keer werden er wel meer kansen gecreëerd, maar geen rendement. Aan de andere kant werd er ook niks gegund aan VVV. Dus op naar de thee en een opbeurende speech van JP van Gastel.

 

Dan maar de wedstrijd beslissen in de tweede helft. Zo zag het er wel naar uit want er kwamen doelrijpe kansen voor NAC. Echter de Limbo’s zagen ook hun kansen groter worden, omdat NAC ze niet afmaakte. Het was dus niet wanneer iemand zou scoren maar wie, zag het ernaar uit. Onze Tein had zeker aandeel in de nul voor NAC, met noodzakelijke prachtige reddingen op het einde van de wedstrijd. De laatste corner dan… De bal zeilde in het midden van het doelgebied, en ineens zat hij erin. Cuco Martina scoorde, en deze was echt lekker. Op basis van het spel was NAC de betere ploeg, maar ja dat zeg niet dat je dan maar vanzelfsprekend wint. Maar deze keer viel het kwartje eens een keer naar de NAC-kant.

 

In het supportershome waren de spelers Fredrik Oldrup Jensen en Manel Royo te gast in het Supportershome. Ook Bas Nijhuis kwam een biertje drinken, want wij zijn erg gezellige supporters natuurlijk !

 

Foto’s van de wedstrijd: Marcel van Dorst

Foto’s van Supportshome: John van Dongen

 

Alle beschikbare foto’s van het supportershome zijn op facebook terug te vinden: