NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-VVV 1-2

Geplaatst op: 2 oktober 2022

Win je van VVV dan doe je echt wel mee met prijzen, anders blijft het een inhaalrace worden waar de afloop niet van bekend is. Een elftal volledig wijzigen op het middenveld is naar mijn bescheiden mening niet handig. VVV heeft een sterk elftal, maar net zo wisselvallig als NAC. Aan de 18.000 supporters ligt het zeker niet!

Banzuzi heeft een uitstraling van kom maar op, maar maakt wel veel foutjes en dat kan je niet hebben op het middenveld en zeker niet tijdens een aanval.  Het was wel Banzuzi die voor de eerste mogelijkheid zorgde voor een doelpunt. Zijn kopbal raakte de lat. VVV ging wel adequaat met de geboden kansen om. Kortsmit zat er wel tussen alle keren gelukkig. Ruststand was dus 0-0.

De tweede helft begon wat levendiger, en dat leverde voor beide partijen kansen op. Van der Sande kopte over. Hierna was VVV slimmer in het doordekken op de laatste linie, waardoor Huisman van profiteerde. En schoot de 0-1 achter Kortsmit. En weer stond NAC op een onnodige achterstand in ook nog in je eigen stadion. En had het er meer doelpunten kunnen zijn, want VVV bleef voetballen. Halverwege bracht Lucassen de spanning terug in de wedstrijd door van uit een slecht weggewerkte bal, na een corner, feilloos in te schieten. Een gelijkspel zou gezien het verloop van de wedstrijd een terechte uitslag zijn. Weer wat gestuntel achterin, werd wederom afgestraft door Johansson in de verre hoek. NAC probeerde nog wel wat met nog 10 minuten op de klok. Het verlies tegen VVV zorgde ervoor dat de supporters weer een teleurstelling erbij hebben.

Foto’s van de wedstrijd: Peter Visser
Foto’s van het home: John van Dongen
Meer foto’s van in het home zijn te vinden op facebook van “Dun John van Dongen”