NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Telstar 3-1

Geplaatst op: 25 oktober 2023

Niet altijd is een trainerswissel een succes. Maar voorlopig zijn er al wel drie wedstrijden gewonnen en een wedstrijd gelijkgespeeld na afscheid van Hyballa. Dus…Jean-Paul van Gastel, keep on the good work ! En Ben van Bilzen werd die dag 77 jaar ! Mooi cadeautje voor Ben die overwinning.

NAC begon wederom voortvarend aan de wedstrijd om Telstar het gevoel te geven dat er niets te halen viel in Breda. Met Matthew Garbett weerin de basis die erg gretig was, en als een goed aanspeelpunt fungeerde. Echter een verkeerde inschatting van het middenveld en de verdediging, kon Eddahchouri doorlopen en met een loei hard schot Troost verrassen. Hupakee en verder maar weer.. Een aanval van NAC belandden op een verdediger van Telstar in de zestien. De bal op ut stippie en Janosek maakte het af. De rest van de eerste helft had NAC wel de touwtjes in handen.

De tweede helft begon flauwtjes voor NAC, maar dat duurden maar even gelukkig. Met wat schoten, wel houdbaar voor de keeper van Telstar kom je er niet mee dacht Matthew Garbett. Hij werd tactisch goed aangespeeld door Martin Koscelnik, en Matthew plantten de bal in de korte hoek. Marin Koscelnik kreeg er zin en zetten de bal voor waar Tom Boere zijn hoofd tegen zetten en onhoudbaar inkopten, 3-1. Augustijns pakte nog een tweede gele kaart, waardoor Telstar de handdoek in de ring gooide. Mooie overwinning en ga zo door…mannen !!

In ons supportershome waren de spelers Pepijn van de Merbel en Victor Wernesson te gast, onder toezicht oog van teammanager John Karelse.

Foto's van de wedstrijd : Marcel van Dorst
Foto's supportershome: John van Dongen