NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-MVV 1-2

Geplaatst op: 2 april 2024

Boy Kemper was weer van de partij. De geblesseerde Jensen en de geschorste van den Bergh en Sojdiu waren de grote afwezigen. De wedstrijd begon in een wederom vol stadion met supporters die een goede hoop hadden op een overwinning van NAC. De eerste helft zag er niet uit qua spel van beide kanten. Allebei 1 kansje te noteren.

De tweede helft zou het dan moeten gebeuren voor NAC. Er kwamen wat kansen maar de doelman van MVV was alert. Ineens kwam er een doelpunt voor NAC uit een voorzet van Royo. Een verdediger van MVV hielp NAC een handje door de bal achter zijn doelman te schuiven. En ineens lag er ook de gelijkmaker in. Een afstandsschot in de hoek zorgde ervoor dat Tein Troost verrast werd en de stand 1-1 werd. Dan maar aanzetten zou je zeggen, om de winst in eigen huis te houden. NAC probeerde wel, maar kon er niet eentje in krijgen. MVV loerde op de counter en dat gaf uiteindelijk wel succes. MVV-er Tasci kreeg op de linkerflank teveel ruimte en kon doorlopen en kon de bal slim in de hoek schieten. Ook dit was onnodig weggeven van de wedstrijd. De wet van Murphy, kunnen we bijna omdopen in de wet van NAC.

Oke, we hebben nog wat wedstrijden te gaan om de play-offs veilig te stellen. Maar hoe eerder hoe beter. Hopelijk krijgen de supporters die bijna midden in de nacht uit moeten naar de uitwedstrijd tegen Groningen waar voor geld en inspanning. Hup NAC !

Boy Kemper kwam nog even langs in ons supportershome, waar het altijd wel gezellig is.

Foto’s van de wedstrijd: Marcel van Dorst
Foto’s SV-home: Mariska Wezenbeek.