NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-jong Ajax 0-0

Geplaatst op: 2 april 2022

Alle perikelen bij NAC rondom aanstaande verkoop van de club, zou mogelijk ook een negatief effect op het elftal kunnen geven. Het is aan het elftal om het tegendeel te bewijzen. Jong Ajax heeft een jong elftal, maar wij ook. Op basis van de stand zijn we zeker gelijkwaardig. Het is dus aan NAC om daar verandering in te brengen.

De eerste helft begon heftig. Druk zetten op de achterhoede van Ajax gaf na twee minuten al een enorme kans. Velanas verzuimde de bal op kruishoogte in te schieten maar een lage schuiver te geven in plaats daarvan. Musampa redden Ajax om met een sliding deze bal te stoppen. De rebound gaf ook geen resultaat. Beide elftallen hadden geen inspiratie, maar ook niet de creativiteit om iets af te dwingen.

De tweede helft kwam Ajax beter uit de startblokken. Het bleef gelukkig maar bij speldenprikjes naar Olij toe. Bij Ajax mocht Ihattaren een half uur voor tijd zijn opwachting maken. Bij NAC kwam kwartier voor tijd Bilate in het veld, na een lange tijd geblesseerd te zijn geweest. Beide spelers waren gevaarlijk en hadden ook doelrijpe kansen. Eigenlijk was over de gehele wedstrijd gezien van beide kanten qua voetbal helemaal niets!

Er waren weer een aantal spelers in ons supportershome begeleid door Eric Vervoort. Deze keer waren dat Moise Adilehou en Vieiri Kotzebue. Effe op de foto met de supporters en een gezellig praatje erbij. En de heel lang uitgestelde loterij werd weer in ere hersteld, want tenslotte de aanwezige trekken de lootjes. Onze Pieter zorgde er weer voor dat de loterij ordelijk verliep. Er werden twee leuke prijzen verloot. We gaan ervan uit dat de nog resterende thuisduels van dit seizoen, de spelers in ons supportershome blijven komen.

Maandag moet jong Utrecht er dan maar aan geloven.

Foto's wedstrijd: Peter Visser
Foto's SV Home: John van Dongen