NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-FC Eindhoven 0-0

Geplaatst op: 9 januari 2022

De “winterstop” voorbij, dan gaan we voor nieuwe kansen. Uitgerust allemaal, dus ervoor gaan. NAC kampt wel met wat Corona-gevallen in het basiselftal, maar goed dan kunnen de reserves der eigen eens goed profileren.

Laat op dun avond werd er gevoetbald en op een zaterdag, twee extreme voor een KKD-wedstrijd. Wederom een leeg stadion, de reden weten we onderhand wel. Vooraf de wedstrijd werd Olij gehuldigd als de beste keeper van de tweede periode van de KKD. Dat was uiteraard zeer terecht.

De eerste helft begon flauwtjes aan beide kanten. Toch kreeg Eindhoven de eerste beste kans. Olij stond gelukkig in de weg. NAC probeerde wel, maar creëerde eigenlijk niets. Gelukkig was dit voor beide elftallen het geval.

De tweede helft dan maar. Eindhoven kwam beter in zijn spel en zetten veel druk op de verdediging van NAC. Dat resulteerde in een paar kansen, die NAC/Olij gelukkig pareerden. Antonia had een goede kans voor de openingsgoal maar Bertrams voorkwam dat met een geweldige safe. In het laatste kwartier werd het nog spannend aan beide kanten. Kestens had de mogelijkheid maar de bal ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Het doelpunt van Eindhoven werd gelukkig afgekeurd wegens buitenspel. Het werd dus een droevig gelijkspel, zonder hiermee iets op te schieten.

Je zal tegen Volendam, de volgende tegenstander, uit een ander vaatje moeten tappen. Het komt goed zou een NAC-supporter zeggen...

Foto's die bij dit item horen: