NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-FC Dordrecht 1-2

Geplaatst op: 24 april 2022

We zijn zo wisselvallig in ons spel en resultaten, dat er gewoon geen touw aan vast te knopen is. Winnen van je de directe concurrenten maar dan dure punten laten liggen, als je tegen de onderste drie van de KKD moet spelen.

NAC begon zoals altijd wat opportunistisch aan de wedstrijd. Het versierde wel een aantal mogelijkheden, waarvan het schot van Velanas tegen de paal de beste was. Anderzijds wist Dordrecht goed onder de povere druk uit te komen en was zeker niet de mindere op dat moment. Sterker nog onze Olij moest alle zeilen bijzetten bij een doorgebroken speler van Dordrecht. Richting de rust kwam NAC wel op voorsprong door een trefzekere kopbal van Bannis. Deze voorzet kwam van Boris van Schuppen.

De tweede helft begon al slecht voor NAC. Na een goed opgezette aanval kon Suray de bal makkelijk achter Olij plaatsen. Het leek op een gelijkspel te eindigen. Maar het was weer de wet van Murphy wederom. In blessuretijd kon de invaller Tremour de bal achter Olij schuiven. Ongeloof bij veel NAC-Supporters, want al was het spel niet om aan te zien soms, verliezen thuis weer van Dordrecht zag niemand aankomen.

Het blijft hakkelen om de Play-offs te halen, en we hebben niet zoveel ruimte in punten om op onze lauweren te gaan zitten. Dus….Come on NAC !

In het supportershome was onze keeper Nick Olij aanwezig, een vriendelijke kerel die voor iedereen tijd nam om een praatje te maken. Ook kon men uiteraard op de foto met deze uitstekende sluitpost van NAC.

Foto's van de wedstrijd: Peter Visser
Foto's supportershome: John van Dongen