NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-jong FC Utrecht 1-1

Geplaatst op: 20 november 2021

In principe mag je als NAC zijnde niet verliezen van een jong elftal uit de KKD. Die zeperds hebben we allemaal een keer gehad, maar we moeten stoppen om maar te roepen dat het leermomenten zijn.

Jong Utrecht was de tegenstander. Een troosteloze lege Rat Verlegh stadion. Hier putten onze jongens geen moed uit waarschijnlijk. NAC probeerde de muur van Utrecht te slopen door voortdurend in de aanval te zijn. Maar als het moment daar is raken we de bal vaak snel weer kwijt. Het was dus voor de kijkers thuis niet om aan te zien. Er was een opmerkelijke scrimmage waaruit mogelijk wel een doelpunt had kunnen vallen. De keeper en ook regelmatig de benen van de tegenstander weerhielden NAC van een openingsgoal af.

NAC begon de tweede helft met drie wissels met de hoop om de wedstrijd te laten kantelen. Jong Utrecht maakte een eigen doelpunt na een corner van Haye. En nu doorpakken zouden we zeggen. Maar na 11 minuten scoorden jong Utrecht tegen, verdediging stond niet op te letten. Eigenlijk is dit het wel zo beetje. De kleine kansjes die NAC had en jong Utrecht zijn het vermelden niet waard.

Het is jammer dat je zo je punten verspeelt, want zo goed zijn we niet, om op onze lauweren te rusten. NOAD erin brengen en het gras opvreten, ook al is het van kunststof!!!  Maandagavond krijgen we te maken met jong PSV, hopelijk hebben we daar meer kans op een overwinning.