NAC BREDA Supportersvereniging

Zevenklapper in Hoeven

Geplaatst op: 15 juli 2021

Vandaag werd bekend gemaakt dat de Edwin de Graaf ook officieel de hoofdtrainer wordt van NAC-Breda. Dit wordt voor hem de eerste klus die hij moet gaan klaren. Hopelijk met veel wijsheid, met zorg de benodigde NOAD-mentaliteit in het elftal brengen.


De eerste helft begon de selectie met allemaal jongelingen en Rösler. Vieiri Kotzebue scoorde al vroeg in de wedstrijd. Deze speler zal nog een openbaring worden, en een aanwinst zijn van de hoofdselectie. De wedstrijd leek op slot te zitten. NAC drong aan maar Hoeven hield goed stand, en plaatste zelf af en toe een goeie counter. Vieiri scoorde 10 minuten voor tijd zijn tweede doelpunt, maar meer was niet mogelijk, want de scheidsrechter floot af voor de rust.

Ayouba Kosiah maakte het derde doelpunt na wat klotsen botsen in de zestien. Na een uurtje spelen kwamen de echte jongens op het veld. Behalve de doelman van de Merbel en Rösler, die bleven op het veld staan. Of Hoeven was moe geworden, of de ervaring van de NAC-spelers ging meespelen, want opeens kwamen de doelpunten weer. Bilate maakte er twee, en Azzagari en Seuntjes maakten de zevenklapper compleet.

Zaterdag wordt er in Zundert een oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch achter schermen gespeeld. Hierna wordt Sparta aangedaan in Rotterdam.