NAC BREDA Supportersvereniging

RKSV Cluzona versus NAC

Geplaatst op: 7 juli 2021

Wouw, dat werd ook de score van NAC. De oefencampagne werd voortgezet op het sportcomplex De Doelen in Wouw tegen RKSV CLUZONA.Een kleine samenvatting hiervan.

De eerste helft was het zoeken naar openingen, die werden maar zelden gevonden. Wat schoten op afstand en een goeie kopbal van Bilate keerde de wedstrijd nog niet. Er was al een half uur gespeeld, toen de ommekeer kwam. Vanuit een tegenstaat bediende Bilate met een steekbal de Rooij en het openingsdoelpunt was een feit.Daarna ging het snel. Marijnissen kopte bal loepzuiver achter de doelman, en Bilate schoot de bal in de uiterste hoek. De thee lonkte...
Opstelling eerste helft: Olij, Schouten, Rutten, Marijnissen, Mashart, Azzagari, Haye, Seuntjens, Kestens, Bilate en De Rooij

Zoals ook in de het eerste oefenduel werd het gehele elftal gewisseld door voornamelijk jongelingen. Ze klapten er gelijk op. Binnen een paar minuten lagen er drie in de touwen. Tavares en van Schuppen zorgde het vanuit NAC, en een eigen doelpunt maakte dat trio compleet. Kotzebue maakte ook deze wedstrijd een goede indruk, en maakte dit weer waar met doelpunten achter elkaar te scoren. Van Schuppen maakte een kwartier voor tijd zijn tweede doelpunt, en Vanacker maakte de dubbele cijfers compleet. Kortom een vermakelijke wedstrijd voor de toeschouwers, maar geen verrassing tot nu toe.
Opstelling tweede helft: van de Merbel, Vanacker, Mekkaoui, van Doorn, Brandt, Bel, Agougil, van Schuppen, Tavares, Ayouba en Kotzebue.

Op naar een echte serieuse oefenwedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv in Tegelen, alleen deze is achter gesloten hekken.