NAC BREDA Supportersvereniging
Geplaatst op: 6 maart 2024

Maandagavond 4 maart was er weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de NAC-Supportersvereniging. De opkomst was niet denderend maar wel meer als het jaar ervoor. We bedanken deze leden voor hun aanwezigheid. 

De vergadering verliep naar wens. Sociaal jaarverslag en de financiele stukken werden voorgelezen of besproken. Er werd afscheid genomen van Hans Daane, die bijna 40 jaar in het bestuur heeft gezeten. Hij kreeg als waardering een seizoenskaart van NAC voor het leven. Jasper de Ruiter werd door het bestuur voorgedragen als bestuurslid, dat ook door de aanwezigen leden werd ondersteund. 

Nog een belangrijk punt was de medeling en uitleg van de penningmeester dat we genoodzaakt waren om over te stappen naar een nieuwe ledenadministratie en boekhoudprogramma. Een investering die ervoor moet zorgen dat alle zaken hieromtrent in de cloud kunnen worden gezet. Het overdragen van deze sluitposten, als de huidige secretaris en of penningmeester aftreed, zal hiermee zoveel makkelijker worden.

Tot de volgende ALV 2025