NAC BREDA Supportersvereniging

Vrijwilligers gezocht voor bezorgen boek Wij zijn NAC !

Geplaatst op: 23 juli 2022

Ruim 7000 supporters hebben afgelopen verlengingsperiode afgezien van compensatie. Hiermee hebben we een mooi bedrag weten te behouden voor de club.
Aankomende dinsdag is de boekpresentatie van het Wij zijn NAC boek wat gemaakt is door NAC supporters Reijer van Kasteren en Sjoerd Mossou. Degene die hebben afgezien van compensatie ontvangen dit unieke boek.

Vanaf vrijdag 22 juli t/m de Open Dag op 31 juli gaan we met een grote groep vrijwilligers de boeken overhandigen bij de supporters thuis. We kunnen alle hulp gebruiken en daarom ook de vraag aan jou of je een of meerdere middag(en) of avond(en) een route wilt uitrijden.

Je bent helemaal vrij om te beslissen wanneer je tijd hebt deze boeken rond te brengen en we werken met hetzelfde systeem als destijds met de vlaggen. Dit keer kunnen we een vergoeding van 0.19 de kilometer aanbieden. Je kunt een route en de boeken ophalen bij mij in de komende dagen en alles wat we niet rond kunnen brengen zullen we laten ophalen bij de open dag. Mocht je dit leuk vinden kan je je aanmelden door even naar NAC te bellen. En doorsturen naar potentiële vrijwilligers mag!