NAC BREDA Supportersvereniging

Busregelement

Busreglement BVO NAC Breda / Supportersvereniging

1. Het busreglement geldt voor alle busreizen naar uitwedstrijden van BVO NAC Breda. De busreizen worden georganiseerd door de supportersvereniging NAC Breda voor haar leden en door BVO NAC Breda voor alle niet leden van de supportersvereniging. Elke andere vorm van een georganiseerde bus kan enkel in overleg met BVO NAC Breda en valt onder de verantwoordelijkheid van BVO NAC Breda.

2. Door het aanschaffen van een plaatsbewijs van de door BVO NAC Breda en/of de supportersvereniging van NAC Breda georganiseerde busreizen, gaat men akkoord met het vastgestelde busreglement.

3. Iedere supporter kan conform de richtlijnen van de KNVB worden gefouilleerd door stewards op verboden zaken zoals drank, vuurwerk, (slag)wapens etc. Bovendien kan door de reisleiding controle plaatsvinden op een geldig busbewijs en (seizoen)clubcard cq uitkaart of identiteit, op zowel de heen als terugreis. De (seizoen)clubcard cq uitkaart is persoonlijk en dus niet overdraagbaar aan derden bij uitwedstrijden.

4. Het is verboden te roken in de bus. Bij een verre uitwedstrijd zal er een extra stop(s) worden ingelast voor de rokers. (Dit alleen indien er voldoende tijd is).

5. Supporters dienen op de terugreis in dezelfde bus te gaan zitten als op de heenreis.

6. Bij het te laat arriveren bij de vertrek- of aankomstpunten van de bussen, zowel op de heen- als de terugreis zal geen restitutie van betaalde reiskosten plaatsvinden. Raadpleeg voor wijzigingen altijd de NAC website of de website van de supportersvereniging van NAC Breda.

7. Supporters met een landelijk stadionverbod of onder invloed van drugs of alcoholische drank zullen worden geweigerd.

8. Op de heen- en terugreis worden blikjes bier verkocht, m.u.v. bij risicowedstrijden alleen op de terugreis. In het vooroverleg tussen beide clubs wordt uiteindelijk bepaald of deze regel wel of niet van kracht is. Dit wordt voor vertrek van de bus kenbaar gemaakt. Als deze regeling van kracht is geldt de verkoop alleen voor personen van 18 jaar of ouder. Bij verre uitwedstrijden (Groningen, FC Twente, Heerenveen en Heracles) geldt de heenreis 3 blikjes per persoon en op minder verre reizen 2 blikjes per persoon. Op hele korte afstanden ( Willem II, RKC, Feyenoord ) zal er geen verkoop zijn van consumpties op zowel de heen als terugreis. Indien er geen toestemming is van de uitclub wordt er geen alcohol verkocht op de heenreis ook als het geen risicowedstrijd betreft.

9. Er wordt geen alcohol verkocht aan personen jonger dan 18 jaar. Eveneens zal er worden opgelet dat personen onder 18 niet in bezit zijn van alcoholhoudende dranken. Dit alles volgens de alcoholwet. Mochten er toch personen onder de 18 jaar in het bezit zijn van alcohol waarvan de busleiding niet van op de hoogte is dan zullen eventuele boetes ten allen tijde verhaalt worden op deze personen.

10. De supporters worden geacht zich te gedragen volgens de normaal geldende waarden en normen en dienen te allen tijde de aanwijzingen van de stewards en/of busbegeleider op te volgen.

11. U kunt aansprakelijk worden gesteld voor de door u aangerichte schades aan de bus en/of personen en/of goederen. Indien noodzakelijk is BVO NAC Breda of de supportersvereniging van NAC Breda gerechtigd de benodigde gegevens te verstrekken aan betrokkenen en/of Politie en Justitie.

12. BVO NAC Breda en/of de supportersvereniging van NAC Breda kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele diefstallen, vermissingen, misdragingen en schades tijdens busreizen.

13. Supporters die zich niet houden aan het busreglement worden in de toekomst voor alle andere uitwedstrijden uitgesloten. Eventuele verdere of andere sancties zijn ter beoordeling van het bestuur van BVO NAC Breda en/of de supportersvereniging van NAC Breda . Sancties kunnen inhouden : gele kaart voor een waarschuwing, een rode kaart voor een tijdelijke schorsing of uiteindelijk een stadionverbod conform de richtlijnen van de KNVB.

14. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist het bestuur van BVO NAC Breda en de supportersvereniging van NAC Breda voor eventuele bindende voorwaarden.

N.B.: Dit reglement is o.a. opgesteld, ter bescherming van de leden van de supportersvereniging.

SV-Lidmaatschap

  De voordelen van het SV-lidmaatschap:

  • 4 x per jaar verenigingsblad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan activiteiten
  • Feestavonden
  • Nieuwjaarsborrel of Oudejaarsborrel
  • Sinterklaasochtend/middag
  • Dartstoernooi
  • Toegang tot supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd (6 t/m 10 jaar)

  Het lidmaatschap kost € 20,- per kalenderjaar, na 1 november tot 31 december € 10,-

  Voor gezinsleden € 10,- per kalenderjaar, na 1 november tot 31 december € 5,-