NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-NEC Play-offs

Geplaatst op: 24 mei 2021

Iedereen had er slapeloze nachten van, over de mogelijke promotie van NAC naar de Eredivisie. Vele supportersacties hebben de spelers een steun in de rug gegeven. En deze verwachten uiteindelijk de winst in kraker NAC-NEC.

Een wedstrijd met een beetje publiek erbij, kan een pluspunt zijn voor NAC. Ze klapten er gelijk op en zetten NEC onderdruk. Kansjes en meer balbezit had NAC, maar had nog geen doelpunt opgeleverd. Sterker nog NEC scoorde na een klein half uurtje, van uit een vrije trap. Domper voor NAC en haar trouwe supporters.

De tweede helft moet dwingender gespeeld worden om een doelpunt te forceren. Van Hooijdonk kwam erin samen met Bilate. Dat gaf iets meer swing, maar verdedigend stond NEC relatief goed. Een scherpe voorzet zorgde ineens weer voor een tegentreffer via een uitgestoken been van Sydney van Hooijdonk. Alles lag weer open. Het leek naar een verlenging te gaan. Dan hebben we weer meer speeltijd om iets te verzinnen. Helaas NEC scoorde in de 89-ste minuut door zwak verdedigen de 1-2. Weg alle dromen, weg Eredivisie en we spelen volgende jaar gewoon weer KKD.

Laten we ook NAC volgend seizoen steunen, en hopen op een directe promotie. We hebben even geen voetbal, behalve EK, dus we gaan dit gebruiken om ons weer op te pompen voor het komend seizoen met supporters in het stadion en naar uit wedstrijden.