NAC BREDA Supportersvereniging

Fotograaf Huub overleden

Geplaatst op: 14 februari 2021

Onlangs bereikte ons het bericht dat Huub Schouteten is overleden. Een supporter van NAC in hart en nieren. Huub was ook jarenlang onze fotograaf wat betreft aanleveren van foto’s voor de NAC-Supportersvereniging. Hij was bij alle thuiswedstrijden weer of geen weer. Na de wedstrijd kwam hij in het supportershome foto’s maken van de aanwezige supporters tezamen met de naar ons supportershome gekomen NAC-spelers. Ook maakte hij van alle activiteiten foto’s voor de vereniging. Hij was aanwezig bij feestavonden, sinterklaasochtenden, dartstoernooien, open dagen en ook de oudejaarsborrels. Hij was altijd vriendelijk en in voor een praatje, maak niet uit waar het over ging. Ook onze nieuwe website opmaken met foto’s heeft hij de vereniging in geholpen. En ook het verzorgen van foto’s bij de stukjes in het verenigingsblad Geel-Zwart. We zijn hem voor zijn bijdrage voor de supportersvereniging erg dankbaar.

De laatste jaren ging het wat minder met Huub wat gezondheid betreft. Ook het voorval met de vuurwerkbom in ons stadion heeft bij hem gezondheidsschade veroorzaakt. Hierdoor werd het onmogelijk om zijn hobby als fotograaf uit te voeren, daar was hij zeer bedroefd over.

Het bestuur van de NAC-Supportersvereniging, maar zeer zeker ook alle supporters die hem gekend hebben, wensen Corry en haar gezin, familie en vrienden sterkte de aankomende tijd. Hij zal altijd in onze gedachten zijn.