NAC BREDA Supportersvereniging

NAC- Go Ahead Eagles 0-1

Geplaatst op: 7 april 2021

Tja, een uitglijer mag, maar dan wel eentje waar naar je terug kan kijken dat je er alles aangedaan heb.Het zogenaamde NOAD-gevoel. Er kan van alles nog gebeuren, want vier ploegen strijden nu om plaats twee. Maar Volendam uit, Ajax uit en Go ahead thuis, is een gemis van 7 punten. Laten we wel wezen, de laatste wedstrijd zal de beslissing moeten gaan geven, verwacht ik. Dan is Cambuur nog steeds dronken van het kampioenschap.

Vlag maar weer ophangen. Is een gevaarlijk karwei bleek achteraf, want ik maakte een uitglijder en viel pardoes op de grond. Ik dacht dat brengt geluk. Bloed, zweet en tranen idee. Het werd anders geïnterpreteerd door NAC bleek achteraf.

De eerste helft was er een waar je niet graag naar terug willen kijken. Afwachtend voetbal, geen pressie zetten op je tegenstander waardoor deze vrijuit kan spelen. Er wordt gezegd dat wij daar geen elftal voor hebben, maar het is weleens meer vertoont pressievoetbal door NAC deze competitie. Bij een corner valt de bal goed voor Go Ahead en deze kon vrij inkoppen. Daarna verwacht je dat NAC opstaat en er voor gaat. Immers het uitzicht op de tweede plaats loopt door deze uitslag nog meer avererij op.

De tweede helft was niet anders als de eerste helft. NAC kwam niet in zijn spel door pressievoetbal van Go Ahead nota bene. Het bleef bij de 0-1. We moeten beseffen dat als we niet sterk spelen, toch een goed resultaat moeten halen. De komend wedstrijden zijn allemaal finales. Laten we hopen dat hiervan weer lering is getrokken en de komende wedstrijden er op klappen.