NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Exelsior 1-2

Geplaatst op: 24 april 2021

Een wedstrijd met een lading aan mogelijkheden, zowel negatief als positief. Positief is natuurlijk als je wint je nog mee kan doen voor de tweede plaats en rechtstreeks promoveren. Negatief is een scenario dat we liever niet zien, is verliezen van Excelsior, en daardoor directe promotiekansen zijn verkeken.

De eerste helft was het zoeken naar een treffer, maar daar had Excelsior meer recht op gezien het spelbeeld. De spelers van Excelsior geven de naam mandekking nog een ware betekenis. Bij NAC geldt de 1,5 meter afstand, lijkt wel. Hierdoor kon Excelsior redelijk vrij combineren. Er waren wat speldenprikjes door van Hooijdonk en El Allouchi. Net voor de rust werd een strafschop gegeven aan NAC, beetje twijfelachtig, maar goed wij hebben de scheidsrechter vaker tegen als mee. El Allouchi nam de strafschop ook twijfelachtig, maar hij trof doel.

Hoppa de tweede helft zijn we vaak beter, dus we gaan er weer zitten. Schijnbaar is het niet gelukt om in de kleedkamer de mindset te veranderen. Het bleef maar breien onderling en geen rendement. Ja, en Excelsior slaat dan twee keer toe, door slecht of zelfs geen verdediging. En het bleef bij de stand 1-2

Het is begrijpelijk dat veel supporters zich beginnen te roeren over het vertoonde spel. Ook de hoop om te promoveren is zeker kleiner geworden. Laten we ervan uitgaan dat we in de laatste wedstrijden het vormverlies weg te krijgen, net op tijd voor de nacompetitie.

Foto’s van de wedstrijd: Peter Visser