NAC BREDA Supportersvereniging

Open dag 2018

Geplaatst op: 7 augustus 2018

Het was een warme dag, precies zo'n dag dat je eigenlijk liever en lekker in het zwembad lig te dobberen of... er moet een Open dag bij NAC zijn. Vele supporters trotseerde de warmte, wetende dat bij het stadion wel een verkoeling zou zijn. Is het niet uitwendig en dan wel inwendig. Ja, en de nieuwe selectie aanschouwen, met daarbij een oefenpotje tegen Manchester Cty ESD, ook niet verkeerd. ( uitslag 4-3 )

De kraam van de NAC-supportersvereniging werd veelvuldig bezocht. Ze konden er kaarten en posters van de selectie kopen. De SV deelde Geel-Zwart magazines uit en gaf een ieder die het wilde horen hun mening over het aankomende seizoen. En zoals altijd in het begin van het seizoen, lekker positief natuurlijk.

De voorbereiding was qua resultaten niet ideaal te noemen, maar goed als het maar niet in de competitie gebeurt. De selectie is zowat compleet volgens de trainer, dus nu nog een goed en met NOAD spelend elftal in elkaar flansen, dun kunnen de supporters het komend seizoen er weer tegenaan !!