NAC BREDA Supportersvereniging

Bied mee op wedstrijdshirts !

Geplaatst op: 19 oktober 2018

Bied mee op gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts!
  Een primeur in Breda: tijdens de derby kan jij vanaf de aftrap meebieden op het ultieme fan-item: een gedragen – ongewassen – en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw NAC held! Haal een stukje Brabantse voetbalgeschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

Steun Playing for Success Breda !
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Playing for Success Breda. Dit is een (na)schools programma voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die vanwege sociaal-emotionele redenen minder presteren dan verwacht. NAC en Playing for Success helpen deze jongeren met een op maat gemaakt programma waardoor zij gemotiveerder en met meer zelfvertrouwen terugkeren naar hun eigen school.

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdagmiddag om 12:15 uur. Meebieden kan via www.matchwornshirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.
Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com.