NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Panathinaikos

Geplaatst op: 31 juli 2019

Waar Feyenoord, Ajax en VVV er niet in slaagden, om geen tegendoelpunten te incasseren, slaagde NAC daar wel in. Het was een gelijk opgaande strijd met kansen voor beide ploegen. Het was een terechte en verdienstelijke uitslag.

De Spaanse centrale verdedigers staan goed, en staan ook hun manneke. Er waren kansen over en weer. Een bijzondere actie was toen van der Gaag twee Grieken de verkeerde kant opstuurde en dat resulteerde in een schot van Allouchi in het zijnet. Jammer hier had meer ingezeten. Een doelpunt van de bezoekers werd afgekeurd voor buitenspel, zodat we met 0-0 de rust in konden.

Na de rust klapte NAC er harder op als de bezoekers, en nam het overwicht. Een schot op de lat, via een verdediger, was nog een goede mogelijkheid voor NAC. Deze had ook Panathinaikos, na een slecht verwerkte corner, schoot hij verbaast op de lat. Er waren nog hier en daar wat kansen, maar na 90 minuten was dit minimaal een terechte uitslag.

Foto's van de wedstrijd: Peter Visser