NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Helmond Sport 5-1

Geplaatst op: 18 augustus 2019

Er op en er over !! Dat moest er gebeuren in je eigen stadion en met al die fantastische supporters. En dat gebeurde ook. In de tweede minuut scoorde Stokkers na een flitsende pass van rechts. Dit schreeuwde om meer natuurlijk. NAC veelvuldig in de aanval en waren kansen genoeg. Af en toe een tegenstootje van Helmond, maar in gevaar kwamen niet werkelijk. Maar het duurde wel erg lang voor het doelpunt viel. Gelukkig na een prachtige aanval scoorde Arno Verscheuren in de verre hoek. Het ijs was gebroken en door ! Opvallend was het goede spel van Mounir El Allouchi, die vorig seizoen minder was, en dit bekroonde met een fraai doelpunt. Een verrijking van het middenveld kan men de gebroeders Ilic wel noemen. Luca maakte een fraai doelpunt uit een onmogelijk hoek in de laatste minuten. Dat is lang geleden met 4-0 de rust in.

Na rust probeerde NAC weer druk te zetten. Even niet opletten en de bal kwam van de goedkeepende Olij terug voor de voeten van Mutzers. NAC was gewaarschuwd en speelde minder frivool. Het duurde tot in de 89-ste minuut dat het publiek weer kon juichen. Mounir klapte bal in de touwen. Man van de avond was Mounir !! Een leuke avond voor de supporters, hopelijk wordt dat aanstaande vrijdag tegen Cambuur herhaald.

Het supportershome was het weer gezellig en vrij druk na de wedstrijd. Zal wel mede komen doordat de gebroeders Ilic op bezoek waren. Twee gezellige jongens die zich snel thuis voelde door de gastvrijheid in ons home.

Foto's wedstrijd: Peter Visser
Foto's sv-home: John van Dongen