NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Groningen 0-0

Geplaatst op: 1 maart 2019

Cruciaal treffen tegen Fc Groningen deze keer. Er op of er onder. Ook het elftal was het wel een beetje verplicht aan de altijd trouwe supporters. Een terugkerende spits, motivatie, publiek er achter en vol aan de bak zou een mooi resultaat op kunnen leveren.

De wedstrijd begon voor beide elftallen voorzichtig. Wel was de eerste grote kans voor Groningen. Bruns kwam redelijk vrij en haalde uit, gelukkig over het doel. Kastaneer had de eerste grote mogelijkheid voor NAC op zijn schoenen, maar stuitte op doelman Padt. Het middenveld werd bepalend voor de rest en niveau van de wedstrijd. Veel fouten werden gemaakt, maar zelden werd er een goede kans gecreëerd.

Tweede helft bracht wat meer spanning. Leigh was er in gekomen, en het publiek stond er weer achter. Nu kwamen er meer kansen over en weer. Groningen maar ook NAC kwam af en toe goed weg. Een beetje geluk ontbrak die avond bij NAC, voor de broodnodige punten. Het bleef 0-0.

In het supportershome waren er wederom geen spelers te bekennen, een slechte zaak. Wel was er een verhuurde speler namelijk Bart Meijers. Nog steeds bereidwillig voor NAC en zijn supporters.

Foto's wedstrijd: Peter Visser
Foto's home: Boudewijn Barendse