NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Go Ahead Eagles

Geplaatst op: 2 november 2019

Het elftal van Go Ahead Eagles bestaat voonamelijk uit mannetjesputters. Stevig solide en daarom ook moeilijk van de bal af te zetten. Het technisch vernuft wat in ons elftal zit is het enige wat we hier tegenover kunnen stellen. Soms valt dat goed uit, maar soms even niet.

De opstelling van NAC doet denken aan behouden gecontroleerde wedstrijd, met counters en hopelijk ook met goed resultaat. Echter… de Eagles hadden ook hun huiswerk gedaan, zorgde voor veel druk op het middenveld. Bij slecht schakelen van aanval op verdediging, kregen we bijna koekje van eigen deeg. Olij stond gelukkig in de weg. We gingen de rust in zonder doelpunten.

Vooraf de tweede helft werd er gewisseld door NAC, en hiermee leek de druk op de Eagles wat groter te worden. Met een snelle counter links van de Eagles, werd de bal voorgezet en Corboz kon hem feilloos in knallen. Even later haalde men El Allouchi onderuit in de zestien, wat een strafschop opleverde, deze werd door Ivan Ilic perfect in de rechter onder hoek geschoten. Het werd dus nog even spannend de laatste minuten voor de supporters en ook voor NAC. Uit eindelijk bleef het bij een gelijkspel. Gelukkig liepen de concurrenten averij ook op.

Er waren geen spelers in het supportershome, wat jammer is, zachtjes uitgedrukt ! De loterij ging wel gewoon door natuurlijk.

Foto’s van de wedstrijd: Peter Visser