NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Den Haag 1-1

Geplaatst op: 27 januari 2019

Het zal moeten gebeuren een keer en liefst tegen den Haag, zeker na die zeperd in stilburg. Er op klappen met NOAD en het gras opvreten ervoor tijdens of nadien, maak niet uit. De spelers en trainers zijn het gewoon onderhand wel verplicht tegenover de supporters.

En jawel hoor, het werd weer een eerste helft waar je liever niet naar kijkt en ook liever niet teveel overschrijft. Balverlies, snelle uitbraak, slecht verdedigd en den Haag staat voor de rust op 0-1.

Verder geen opmerkingen behalve dat de nieuwe spelers Lundqvist en Karami hun opwachting hebben gemaakt in het eerste. Lundqvist heeft voor zijn eerste optreden had gewoon goed gedaan. Karami was wat onzeker maar verwacht wordt dat deze speler ook een meerwaarde gaat worden.

De tweede helft, rum in de thee of een toespraak van de trainer, NAC zetten weer druk. Kort na de fluitsignaal tweede helft werd eindelijk ingegrepen door de trainer. Korte eruit Kastaneer er in. Hij had slechts 4 minuten nodig om zijn optreden kracht bij te zetten 1-1. En het ging hierna alleen maar richting het doel van den Haag. Zeker opgeteld nog zes doelrijpe kansen gehad, maar Groothuizen stond jammer genoeg vaak op de goede plaats. Zeker een verdiend gelijkspel op basis van de tweede helft, en er had met een beetje geluk ook meer ingezeten. De Graafschap uit zal daarom nog lastig worden gezien de belangen.

In het supportershome hadden we een oud speler te gast Ronny Goodlass. Hij presenteerde zijn boek de " Blue Nose". Hij was in zijn NAC periode een prima aanwinst en velen kennen en herkennen hem. Het boek was ook te koop en het werd uiteraard gesigneerd door Ronny himself.

Er waren geen spelers in het supportershome. Degene die moesten komen, wisten waarschijnlijk het home niet te vinden of moesten de andere dag voetballen. Hopelijk is dit de laatste keer dat de supporters voor Jan... op de spelers staan te wachten.

Foto's  supportershome: Boudewijn Barendse