NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-De Graafschap 3-0

Geplaatst op: 19 augustus 2018

NAC heeft zijn eerste driepunter van het seizoen binnen. In het Rat Verlegh Stadion werd de Graafschap over de knie gelegd. Vooraf hadden we hierop wel gehoopt, maar gezien de zeperd in Alkmaar vorige week, zat er toch een onzekere factor in. De trainer moest er maar eens hardhandig overeen gaan, NOAD en niets anders. Winnen van de directe concurrenten, want zo moeten we de Graafschap wel zien, is een must en zeker in de begin van de competitie.

De treffers kwamen van te Vrede ( mooie kopbal ), Mets ( een slimme tik in de kruising ) en Nijholt ( een tactische glijpartij ), zo was dit ook een driepunter ! Er waren weer debutanten zoals keeper Muric, die niet veel te doen had dus niet kunnen testen, en de middenvelders Marwin Reuvers en Luka Ilic in de Eredivisie. Beide middenvelders speelden een degelijke wedstrijd, dus meerwaarde voor het team.

De supporters zijn de nederlaag in Alkmaar weer voor een beetje vergeten, want "we gaan Europa in" werd weer luidkeels gezongen in het stadion ! Op naar de thuis wedstrijd tegen Excelsior !

Foto's zijn weer verzorgd door Peter Visser.