NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Cambuur 1-0

Geplaatst op: 24 augustus 2019

Een mooie tegenstander Cambuur. Het zal niet zo gemakkelijk gaan als de twee overwinningen hiervoor. Kansloos zijn we  zeker niet. Wij hebben echt gras en echte supporters die schreeuwen onze jongens toe.

In de eerste helft waren er kansen voor beide partijen. Een doelpunt werd afgekeurd van Cambuur en wij werden een strafschop onthouden. Het was geen makkie. Cambuur speelde voortdurend met mandekking op de gebroeders Ilic, en daar door kon NAC moeilijk kansen creëren. Anderzijds maakte dit een boeiende wedstrijd, die alle kanten op kon.

Na de borrel, veranderde er niet veel in de strijdwijze. Het wel winnen van de pot zag je NAC er wel af. Bij Cambuur kwam men louter om een punt, winst zou heel mooi zijn geweest. De tweede helft zou een raar verloop hebben. Nog eens twee doelpunten werden terecht afgekeurd door Blom en alle drie van Muhren. NAC kwam gelukkig op voorsprong. Ivan Ilic zette zijn hoofd tegen de bal na een voorzet van Mashart, het was hard dat de keeper kansloos was. Cambuur wilde een gelijkspel forceren, maar daar zijn ze gelukkig niet in geslaagd. Op naar Volendam.

In het supportershome werden de spelers  Nick Olij en Huseyin Dogan verwacht en ze kwamen in ons druk sv home. Ook een verdwaalde oud supporterscoördinator zat een biertje te drinken. Ja, dit was weer lekker hoor, als afsluiting van de vrijdagavond!

Foto's van de wedstrijd: Peter Visser

Foto's van het home: John van Dongen