NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-AZ 0-3

Geplaatst op: 10 februari 2019

Op papier is AZ de sterkste, maar het bleek ook op het gras van het Rat Verlegh stadion. Moeilijk uit te leggen allemaal deze wedstrijden en uitslagen aan de supporters. Kunnen we niet beter ? Ik heb een paar wedstrijden gezien, waar het allemaal wel lukte. Voor de winterstop niet helemaal goed, maar de laatste drie wedstrijden wel resultaten. In 2019 tegen den Haag een puntje gehaald. Al weer 9 doelpunten tegen in vier wedstrijden en een doelpunt zelf gescoord. Blijf er in geloven zeggen nog veel supporters, maar het wordt wel steeds moeilijker zo.

 

De wedstrijd zelf dan. NAC probeerde druk te zetten en AZ wachten geduldig af. Mühren had de mogelijkheid om de scoren te openen, maar Bizot voorkwam dat. Door een dekkingsfout van Nijholt kwam Til in goede positie en scoorde. Kastaneer had nog wat terug kunnen, maar raakte de paal aan de verkeerde kant.

 

Bakkie thee en er weer tegen aan. NAC zetten weer aan en verdiende eigenlijk wel een gelijkmaker. Helaas een steekpass naar Til met afronding zorgde ervoor dat de kopjes gingen hangen. De supporters blijven hun ploeg aanmoedigen, maar hier en daar werden er andere spreekkoren geschreeuwd. Om het compleet te maken scoort AZ in de laatste minuut nog een keer.

 

In het supportershome waren de spelers Menno Koch, Ramon Lundqvist en Mikhail Rosheuvel. Zij komen wel, ook weten ze dat ze een heleboel vragen krijgen. De komende wedstrijden zullen bepalend zijn, maar vooral tegen FC Groningen