NAC BREDA Supportersvereniging

Belangrijke info busreizen en updates !

Geplaatst op: 12 februari 2020

UPDATE: We hebben voorlopig een gulden middenweg gekregen wat betreft reserveren busreizen. Het percentage van verkoop is geblokkeerd, wat ook de reservering geblokkeerden. We kunnen weer op dezelfde gewende manier reserveren. We moeten nog wel de testen of de koppeling bij uitverkocht ook de reservering onmogelijk maakt. Dus nog geen hoera, maar voor onze leden is het opgelost.  

Op de achtergrond zijn RB-Media en CM bezig om de engine van de percentage verkoop busreizen weer goed te krijgen. Je kan er van uit gaan dat tegen AZ al een tweede bus rijd en het ook werkelijk ook uitverkocht is voor de supportersvereniging.

UPDATE: Er zijn nog problemen met de interface tussen CM en RB-Media wat betreft kaartverkoop van de uitwedstrijden (na een programma update van CM). Op de achtergrond wordt hard gewerkt om weer online te geraken. Men kan dus nu nog niet bestellen omdat men bij de keuze opstap Breda/Etten-Leur ook werkelijk GEEN keuze kan maken. We laten via een update weer weten hoever we ermee zijn.