NAC BREDA Supportersvereniging

Update : Belangrijke info busreis naar Cambuur en de ALV !

Geplaatst op: 12 maart 2020

Update: Rond 15.00 heeft de regering extra maatregelen afgekondigd voor heel Nederland om de Covid-19 in te dammen. Een van deze maatregelen is het niet doorgang vinden van activiteiten/evenementen groter dan/als 100 personen. Dit houd in voor NAC dat ze geen wedstrijden mogen spelen tot 31 maart. Hiermee vervallen ook de busreizen die binnen deze termijn vallen betreffende uitwedstrijden. Er zal zeker voor het aflopen van die datum (31 maart) gekeken worden of dit nog zou moeten worden bijgestuurd afhankelijk van de voortgang van deze pandomie in Nederland. Houd het nieuws, NAC.NL en onze website in de gaten voor mogelijke updates hierover.

Gezien de Corona ontwikkelingen in onder meer Brabant hebben wij ( NAC-Supportersvereniging) ook een verplichting naar onze leden en aanverwanten toe, om te vragen de richtlijnen en de voorzorgsmaatregelen in acht te nemen die door RIVM of andere veiligheidsregio’s wordt gevraagd. Voor alsnog wordt ervan uitgegaan dat de busreis naar Cambuur doorgaat, maar houdt het nieuws, NAC.NL en onze website in de gaten voor mogelijke veranderingen hieromtrent.

Wij vragen de supporters die meereizen met de bus van de supportersvereniging naar Cambuur om het volgende in acht te nemen:
Wanneer je lichamelijk niet lekker voelt, of als je al verkouden bent, adviseren wij je om thuis te blijven. We doen dus een beroep aan ieder om verstandig hierover na te denken, om te zorgen dat een eventueel risico wordt beperkt voor jezelf en voor je mede supporters.

Mocht je twijfels hebben, ook al heb je geen symptomen, om naar Leeuwarden af te reizen onder deze omstandigheden, de supportersvereniging zal het bedrag van het kaartje bus en stadion vergoeden. Stuur hiervoor een email naar infonac_sv@hetnet.nl of bel Marcel Vermolen. Mocht je niet in deze gelegenheid zijn, zal hier rekening meegehouden worden op een later tijdstip.

De Algemene Ledenvergadering 2020 die gepland stond op 16 maart aanstaande zal worden opgeschoven naar een nog nader te bepalen datum !