NAC-Heereveen
Heerenveen liet NAC voetballen. NAC behield de druk op de wedstrijd en het zou weleens een wedstrijd kunnen worden van de individuele kwaliteiten van de spelers. En dat gebeurde dan ook. Gelukkig aan onze kant een keertje. Paolo Fernandes maakte de linksback van Heerenveen Pieri langs alle kanten gek. Paolo leek los te komen, want hij speelde een gave wedstrijd. Met een droge knal richting de kruising was de score geopend. Hij geeft zelf aan dat dit een van zijn specialiteiten is. Even later deed te Vrede het nog eens dunnetjes over. Een heerlijk doelpunt recht in dezelfde kruising als het doelpunt ervoor van Paolo. De wedstrijd leek gespeeld, al hoewel Heerenveen steeds beter werd en dichter naar een doelpunt kroop. Eerst maar eens thee drinken.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Angelino de bal voor krulde, waarnaar Pablo Mari hem kundig in de verre hoek kopte. Ja, als het nu nog mis zou gaan dan... NAC kreeg nog een paar goede kansen. Als de stand 6-0 was geweest dan zou het ook terecht zijn. Vakkundig en een goede verdienstelijke wedstrijd.

Ja, en dan afscheid van onze trainer Stijn Vreven, in zijn laatste wedstrijd in het Rat Verlegh stadion. Immens populair bij de achterban vanwege zijn strijdbare en impulsieve karakter, waar menig NAC-supporter zich aan herkent. Typisch Stijn dat hij met een ereronde en klappend naar het publiek afscheid neemt. In het interview na de wedstrijd  dankt hij vooral de supporters waar het merendeel achter de trainer zijn blijven staan. En dat is weleens anders geweest !!!

En nu maar wachten op de spelers, komen ze wel of komen ze niet in ons home ? Ze waren er: Paolo Fernandes en Mitchell te Vrede de doelpuntenmakers en de belofte Diego Snepvangers. Even later werd ook Arno Verschueren gespot tussen de supporters. De laatste loterij van het seizoen had maar liefst vijf prijzen. Nu nog even de wedstrijd tegen degradant FC Twente af raggelen en dan lekker rust, vakantie of wat dan ook.

Foto's
Pagina  1  2  3  4  5  6    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu