NAC-Stillem2
Je kan over deze wedstrijd veel zeggen of maar gewoon heel weinig. Ik kies voor het laatste. Je supporters zo een wedstrijd aanbieden is gewoon slecht. Je wist wat er op het spel stond en met zulk voetbal kom je er niet. Jammer want in het elftal zit veel potentie, maar het kwam er niet uit wederom. De openingstreffer was een lucky one, maar dit deed ons wel de das om. Geen vertrouwen in het verloop tot de 1-1. En daarna doorpakken, maar helaas. Weer uit een dood spelmoment valt er nog een tegengoal.

Ik ga het zeker niet hebben over wie had moeten wisselen of wie er eigenlijk opgesteld moest worden in onze ogen. Iedereen heeft vandaag nog venijn uit mijn staart gehad, maar ut zakt langzaam weg. Woensdag moeten we er weer staan voor ons cluppie. Hopelijk kunnen we de punten naar huis nemen, anders gaat het verdomd moeilijk worden.

In ons home waren Robbie Haemhouts en Bart Meijers te gast. Robbie en Bart waren te vinden voor een praatje voor iedere supporter die dat nodig had. Samen deden ze de loterij en Bart nam ook nog plaats achter het stuur van de formule 1, en niet onverdienstelijk. Tot woensdag.

Foto's
Pagina  1  2  3  4    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu