NAC-Vitesse
De eerste wedstrijd werden we nog afgedroogd met 4-1 in de openingswedstrijd. Hier hadden we teveel respect voor de tegenstander. We zaten en zitten eigenlijk nog in een opbouwfase van het team. Er werden nadien wedstrijden gewonnen maar ook onnodig verloren. Er opklappen zouden de supporters zeggen. En Stijn niet gek worden langs de zijlijn van die  idiote beslissingen van de scheidsrechters.

 Handhaving in de hoogste divisie is noodzakelijk. Voor NAC maar uiteraard ook voor de sponsors en supporters. Vitesse had nog wat goed te maken vonden ze, want ze hadden de laatste twee wedstrijden verloren. Het was NAC die de touwtjes in handen had, maar wel kans op kans verprutsen. Hoe Sadiq die bal over het doel kon schieten is mij een raadsel van twee meter afstand. Vitesse werd soms dol gespeeld met bekeken steekpasses die voor veel gevaar zorgen. Rai Vloet kwam alleen voor de keeper, maar faalde ook. Hij viel wel, maar de scheidsrechter beoordeelde dat het geen penalty was. Onze Stijn schoot achter de dug-out om zijn emoties niet te laten zien.

Umar werd onderuit gehaald en Angelino ging voor de bal staan. Hij schoot zuiver via een speler van Vitesse in het doel. Gerechtigheid noemen we dat, wij kennen dat probleem. Anderzijds was het ook volkomen terecht dat we voor stonden gezien het beeld van de wedstrijd.

De tweede helft werd Fernandes erin gebracht voor Vloet. Het spel werd er niet beter op van NAC, maar ook niet van Vitesse. Er kwamen voor beide kansen. NAC scoorde maar werd afgekeurd omdat het buitenspel zou zijn. En Vitesse schoot 10 minuten voor tijd tegen de paal. Daarna was het weer NAC dat de dienst uitmaakte. Een welverdiende overwinning en een pay-back aan Vitesse.

In het supportershome was het natuurlijk kaai druk. Iedereen was tevreden met het resultaat. En dat zag je ook bij de bar. Nog een paar uurtjes te gaan die avond. Menno Koch en Fabian Sporkslede waren te gast in het home. Terwijl Menno zich van zijn beste kant liet zien op de Formule1 stoel, deed Fabian de loterij. Effe onze taken verdelen !!

Foto's
Pagina  1  2  3  4  5    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu