NAC-AZ
NAC verloor weliswaar met 1-3, maar gezien het redelijk spel in de eerste helft, hoopte de supporters nog op een gelijkspelletje. Het doelpunt in de eerste helft kwam weer uit het gebruikelijke slechte verdedigen waar NAC patent op heeft. Niet inlopen en aanvallen naar de tegenstander, maar gedegen wachten op het vervolg waar de bal naar toe gaat. In dit geval recht voor een AZ-ter die verwoestend uithaalde naar de kruising.

De tweede helft begon al slecht met wederom een vrije schietkans en de bal verdween, via een speler, zomaar in de verre linkerhoek. Weg gedachte om er nog iets van te maken. Ook het derde doelpunt zat een NAC-speler tussen. AZ heeft NAC geen kans gegeven in het eigen stadion om te voetballen. Aanvallen en storen zoals AZ dat deed zou eigenlijk iets moeten zijn wat de thuisploeg zou moeten doen.

Niet iedereen zat goed in de wedstrijd, soms zagen we mooie dingen, maar dit stranden weer in het vervolg. AZ heeft een goed voetballende ploeg. Zoals we hebben kunnen zien en mogen beleven jammer genoeg.

Het slotakkoord was voor NAC, dat wel. Invaller Sadiq Umar, onze boomlange Nigeriaan die knap het kopduel won van Ron Vlaar, zag zijn inzet gekeerd,maar keurig de rebound pakte. Hij kopte ook al op de lat in zijn korte invalbeurt. Gewoon beginnen  met hem de volgende wedstrijd.

Na 24 wedstrijden blijft NAC steken op 20 punten.Als we ervan willen leren, is het goed om deze les mee te nemen in de volgende wedstrijden en er weer staan, zoals we dit al meer hebben gezien dit seizoen. Come on NAC !!  

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu