Excelsior-NAC
Stijn Vreven: "Een gelijkspel is denk ik een terechte eindstand, want uiteindelijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar. Beide ploegen hebben een aantal goede kansen gecreëerd en voor de rest was het veldspel in evenwicht. We hadden hier willen winnen, maar al met al mogen we niet klagen over de uitslag, zeker niet als je ziet dat er een zuiver doelpunt van hun wordt afgekeurd. Na een degelijke wedstrijd in Amsterdam, de galavoorstelling van afgelopen woensdag en de wedstrijd van vandaag tegen Excelsior, kunnen we tevreden zijn over deze week."

Rai Vloet: "Aan het begin van deze week hadden we als doel dat we minimaal vier punten moesten halen. Het liefste ga je hier weg met de volle buit, maar dat zat er helaas niet in vandaag. Ik krijg zelf nog een bal op mijn hoofd die er eigenlijk in moet. Aan de andere kant had Excelsior ook mogelijkheden waardoor een gelijkspel denk ik een terechte uitslag is. Dat er een zuiver doelpunt wordt afgekeurd is zuur voor hun, maar het mag ons wat dat betreft ook wel een keer meezitten. Morgen gaan we met het team carnaval vieren. Daarna gaat het vizier op de thuiswedstrijd tegen AZ waar we weer volle bak voor een goed resultaat moeten gaan."

Nigel Bertrams: "Ik ben blij dat ik na mijn schorsing weer het vertrouwen heb gekregen van de trainer. Ik voel me topfit en heb hard getraind tijdens mijn schorsing. Zoals ik me nu voel, heb ik me heel het seizoen nog niet gevoeld. Al met al heb ik denk ik een goede wedstrijd gekeept vandaag en direct mijn eerste cleansheet gehouden. We hadden hier natuurlijk liever gewonnen, dat wel. Toch denk ik, ook weer na vandaag, dat we nog mooie dingen kunnen doen dit seizoen."

Thierry Ambrose: "Ik ben blij met mijn nieuwe positie op de rechterkant. Daar krijg ik wat meer vrijheid dan in de spits, waardoor ik meer acties kan maken. Dat we hier een punt pakken is oké, maar we vooral weer snel door naar volgende week. In eigen huis kunnen we een ploeg als AZ namelijk zeker verslaan, daar ben ik van overtuigd."

Manu Garcia: "Het was lastig voetballen hier in Rotterdam. Een klein veld en ook nog eens kunstgras. Dat maakte het niet makkelijk voor ons. Desalniettemin denk ik dat we goede zaken doen door vier punten te pakken uit de laatste twee wedstrijden. Morgen gaan we met de selectie verkleed en carnaval vieren, dat is een traditie hier in Breda. Daarna gaat de focus weer heel snel richting AZ, we moeten zaterdag namelijk weer messcherp zijn."

Fabian Sporkslede: "De eerste helft begonnen we goed en zaten we beter in de wedstrijd dan de tweede helft. We hebben uiteindelijk te weinig gecreëerd voor de winst. We moeten nog wat volwassener worden in de organisatie. Ik was al blij met de goede invalbeurt van afgelopen woensdag en dat ik vandaag weer 90 minuten heb kunnen spelen. Het liefst speel ik iedere week en probeer te zorgen dat ik vast in het elftal kom door vooral hard te blijven werken op de training. Ik luister goed naar de trainer en probeer te verbeteren wat hij zegt."

Bron: NAC.nl

Foto's
Pagina  1  2    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu