NAC-Heracles
Of de komst van twee nieuwe spitsen de ommekeer bracht of dat het muntje nu wel op de goede kant viel zullen we maar in het midden laten. NAC begon in ieder geval ijzersterk aan de belangrijke pot tegen de solide ploeg uit Almelo. Al na 4 minuten spelen lag de bal al in het netje. Angelino, wie anders, legde bal haarfijn achter de verdediging waar de inlopende Vloet deze keurig volleerde in de verre hoek. Gezien de laatste wedstrijden een dik verdiende voorsprong. Gek genoeg draaide het spelbeeld compleet om na een blessure van Heraclied Hardeveld.  Het leek wel of spelers even door de kou bevangen waren wat resulteerde in de 1-1. Vermeij mocht na een voorzet van links de bal vrij intikken. Even leek de wedstrijd een foute wending te maken maar toch wist NAC de rug weer te rechten. Na een prima corner van de weergaloze (later meer….) Garcia wist keeper Castro de bal niet goed weg te krijgen. Uit de daaropvolgende kluts was het pinchhitter Ambrose die raak schoot. 18 minuten gespeeld en al 2x gescoord, wat een luxe! En passant nam Angelino ook nog even de bal uit lucht aan achter het standbeen. Publiek op de banken! NAC bleef daarna solide en goed georganiseerd spelen. Dit leidde niet tot grote scoringskansen en met een 2-1 voorsprong zochten de mannen dan ook de warme kleedkamer op.

De start van de tweede helft was er een van de buitencategorie. Uitblinker Garcia veroverde op eigen helft de bal, stak de helft van Heracles over, stuurde in de zestien 5 man het bos in en schoot beheerst de bal langs Castro. FANTASTISCH! Met deze 3-1 score was de beer los. Ambrose kopte in de 52e minuut vol op de kruising. Zijn poging had zeker meer verdiend.  De wedstrijd was gespeeld toen Breukers in 74e minuut tegen zijn tweede geel dus rode kaart aanliep. Het sein voor NAC om nog even gas te geven voor een mooi avondje. Een paar minuten later was het weer raak. Op aangeven van El Allouchi scoorde nieuwkomer Te Vrede zijn eerste in dienst van de geelzwarten. Diezelfde El Allouchi liet, na een één tweetje met nog een nieuweling Sadiq, de 5-1 op zijn naam zetten. Het kon niet op deze avond. Het slotakkoord kwam van de boomlange Sadiq. Na prima doorlopen op een diepe bal van Ambrose (met de nodige curve) omspeelde hij keeper Castro die voor de zesde keer de bal uit het net mocht vissen. Eindstand een dik verdiende 6-1. Verliezen doe je met z’n allen dus ook winnen doe je met z’n allen. En gelukkig voor hemzelf, speelde keeper Birighitti daar vandaag ook een hoofdrol in. Hij stond een puike partij te keepen!

Gezien de doordeweekse speeldag en het late tijdstip was het SV-home maar matig gevuld. Maar dat mocht de pret niet drukken. Lachende maar vooral opgeluchte gezichten proostten op de goede afloop. Zo ook bij Schoofs en Verschueren die een babbeltje met de trouwe aanhang kwamen maken. Het carnaval is in ieder geval goed ingezet dit jaar.

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu