NAC-VVV
De eerste helft wordt gekenmerkt door een fel en gretig NAC dat duidelijk de intentie had om de drie punten in Breda te houden. Tegenstander VVV had dit niet anders verwacht en groef zich in op eigen helft. Ondanks dit veldoverwicht creëerde NAC nauwelijks kansen. De opnieuw prima spelende Angelino en Garcia haalden alles uit de kast om de tegenstander uit de tent te lokken. Het moge duidelijk zijn dat die twee volgend seizoen niet meer in Breda te bewonderen zijn. Een slalomde Garcia kwam tot in de zestien waarna hij zijn schuiver was helaas kansloos. Niet veel later werd Korte door een perfecte steekbal van opnieuw Garcia in kansrijke positie gebracht maar de kleine linksbuiten deed daar te weinig mee. Uit de opvolgende corner wist Vloet de bal net niet goed te raken zodat de 0-0 stand op het scorebord bleef staan.

De tweede helft verscheen er een ander NAC op het veld. Het leek wel of alle energie in de eerste helft was gepompt want de aanvallende intenties waren compleet verdwenen. Onmacht? Waarschijnlijk wel. VVV rook bloed en besloot de verdedigende stellingen te verlaten. De goed keepende Birighitti (en dat mag ook gezegd worden) moest alle zeilen bij zetten om zijn doel schoon te houden. Enige wapenfeit van NAC was een bal op de paal van Vloet uit een voorzet van Angelino. In de 71e minuut werd een treffer van de ingevallen Opoku afgekeurd. Het bleek uitstel van executie toen Seuntjes de bal terug kopte op Thy die de bal laag en hard binnenschoot. En deze 0-1 stand kwam NAC niet meer te boven. De jonge ploeg is simpelweg niet bij machte een achterstand om te buigen. En juist dat doet ons niet (meer) vol vertrouwen naar de toekomst kijken.

De gelatenheid in het stadion was nadien ook voelbaar in het SV Home. Iedereen heeft een mening maar niemand heeft de oplossing. Ook Menno Koch stond een beetje bedrukt met de supporters te praten. De speler is op de weg terug en wil dolgraag zijn steentje bijdragen aan het lijfsbehoud van NAC. Hij heeft eerder bij ons gespeeld en wil dat seizoen niet nog een keer meemaken….

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu