NAC- FC Oss
Niets maar dan ook helemaal niets van deze voornemens kwamen in de eerste helft op het veld naar buiten. NAC zwalkte onzeker en traag over het veld. Eigenlijk moeten we er weinig woorden aan vuil maken en het maar snel vergeten. FC Oss kwam wel degelijk met de intentie om punten te pakken naar Breda. Gelukkig voor de NAC aanhang en natuurlijk de spelers bleef de teller op 1 staan voor FC Oss door een doelpunt van van de Venne in de 9e minuut. Onder een luid fluitconcert verlieten de spelers het veld wat misschien niet zo hoort maar wel duidelijk een signaal afgaf dat dit spel onacceptabel was. Vermoedelijk zal ook Vreven ontploft zijn door dit uiterst matig vertoonde spel. Als er dan nog positief ding uitgehaald mag worden dan is het wederom het prima werk van keeper Brondeel die NAC in de eerste helft nog in de wedstrijd hield. We zullen deze toffe gast gaan missen.

De donderspeech in de rust wierp gelukkig zijn vruchten af in de tweede helft. Al na enkele minuten was er de eerste kopkans voor Meijers die helaas door keeper Deckers tot corner verwerkt werd. Met de ingevallen Sporkslede op rechts kwam er meer gevaar over de flanken. Het was dan ook zijn prima voorzet die spits Dessers verzilverde en de 1-1 op het scorebord bracht. Vanaf dat moment kwam het zelfvertrouwen terug in de ploeg. Het eeuwige balletje breed verdween en de steekpasses en diepe ballen kwamen ten tonele. Pas toen bleek dat FC Oss helemaal niet zo’n goed voetballende ploeg was en dat de achterstand onnodig en beschamend bleek te zijn. Wie anders dan Garcia zette met een schitterende pass Korte alleen voor keeper Deckers. Ondanks het vrijstaan van Dessers koos hij voor de lange hoek en schoot de 2-1 binnen. En daarmee was het nog niet gedaan. NAC bleef aanvallend spelen waar Oss zich geen raad meer mee wist. Een afstandsschot van el Allouchi trof doel (3-1) en uiteindelijk in de 81e minuut nogmaals Korte zette de 4-1 eindstand op het scorebord. Waar in de eerste helft FC Oss de bovenliggende ploeg was, waren in de tweede helft de rollen compleet omgedraaid. Nu maar hopen dat we dit goede spel ook de vervolgwedstrijden gaan zien. Dan kan het heel misschien nog een leuk feestje worden in Breda….

Ook in het SV home was iedereen het erover eens dat we die eerste helft maar moesten vergeten. Dit werd tevens beaamd door de aanwezige spelers Verschueren, Rommens en Haemhouts. Ook zij weten dat ze voor een positief resultaat moeten blijven vechten. Als kers op de taart mochten we ook nog tweevoudig doelpuntenmaker Korte bejubelen. Op eigen initiatief naar ons home gekomen maar ja wat wil je dan ook, tweemaal scoren levert natuurlijk erg veel schouderklopjes op en dat is voor een speler natuurlijk ook wel eens fijn.

 

 

 

 

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu