NAC-FC Eindhoven
De oplossing uit de hoge hoed was het duo O ’Neill – Damen. Veel meer keus is er niet want de teller staat maar liefst op 8 blessuregevallen! Geen excuus misschien maar wel zorgelijk met het oog op de naderende play-offs. Toch begon NAC redelijk aan de wedstrijd. Wel een beetje slordig in de passing waaruit blijkt nog steeds geen automatismen in de ploeg zitten. Na ongeveer 20 minuten was er dan toch de eerste kans voor NAC. Een voorzet van Korte werd net niet gehaald door Dessers maar El Allouchi probeerde met een flying kick alsnog de bal binnen te werken. Helaas zonder resultaat en ook Dessers wist in de rebound het doel niet te treffen.

Halverwege de eerste helft werd een fout in de Eindhoofse verdediging afgestraft door El Allouchi, die met een lage schuiver de uiterste hoek trof.  Na geklungel in onze eigen defensie schoot Vloet raak. Onze Brondeel zag daar niet lekker uit. De rest was niet zo om te zien, geld voor beide kanten.

Na de rust zag men dat er gewisseld was. Jeff Stans was ingevallen voor de licht geblesseerde O`Neill.
Tijdens een typisch Dessers-duel , kwam hij als winnaar uit waardoor hij met een droge knal de 2-1 scoorde. Een strafschop door handsbal van Leonardo, zou de intenties om te stunten tegen NAC door FC Eindhoven, op een zeer laag pitje zetten als Cyriel zou scoren. En dat gebeurde ook 3-1. Alleen hadden wij dit beter moeten uitspelen. Een verkeerde sliding van Gradje Damen zorgde voor een penalty voor de tegenpartij, die deze koelbloedig inschoot. Veel geklungel, verkeerde wissels, koud weer, tweede Paasdag ach noem het maar op, het werd gewoon 3-3. En zelf nog kans op 3-4 voor Eindhoven.

Veel spelers hebben hun niveau niet gehaald, en het publiek wordt niet vermaakt met een overwinning. Waar ligt dat aan ? Aan die bijna 14.000 niet zou ik zeggen, waarvan enkele zeiden dat de Woonboulevard zo slecht niet zo zijn geweest gezien het bedroevende resultaat. En ja, daar zouden onze jongens/spelers dit wel  effen uit  komen leggen in het supportershome. En ook hier lieten de spelers het afweten die hiervoor geselecteerd waren.  De enige speler die er was is Jorn Brondeel. Hij ging ook de overbekende loterij doen. Er waren ook nog eens ruim 80 Belgen die Brondeel hadden toe gejuicht.

Ja, en wie was er meer ? Patrick Zwaanswijk, onze rots in de branding, de bekende nummer 4, en nu als supporter bij NAC. Uiteraard hebben wij met hem gesproken over het huidige NAC, maar ook hoe hij zijn toekomst zie. Dat houden wij nog even voor ons !!!

 

Foto's
Pagina  1  2  3  4    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu