NAC-Cambuur
Zonder de geblesseerde Ntoko centraal achterin begon NAC verder met dezelfde spelers als tegen VVV. Het wedstrijdbeeld was echter compleet anders. De eerste 20 minuten waren nog van een redelijk niveau maar Cambuur liet zich zeker niet van de mat spelen. Gelukkig hebben we keeper Brondeel op goal die voorkwam dat NAC al vroeg op achterstand zou komen. Aan de andere kant mocht Allouchi op aangeven van Dessers het ook proberen. Zijn inzet ging net naast alsmede een kopbal van inmiddels vaste waarde Meijers. Daarmee zij de speldenprikjes van NAC in de eerste helft wel genoemd. Helaas bleek Cambuur wel wat effectiever. Na slordig uitverdedigen met balverlies stond Cambuur met 4 man in de zestien van NAC en wist van de Streek uit een voorzet de 0-1 binnen te koppen. Een dreun die het elftal van Vreven niet meer te boven zou komen.

De tweede helft werd voornamelijk gekenmerkt door een onmachtig NAC. Verschueren was uit een corner nog het dichtste bij de gelijkmaker. Geen succes en de minuten bleven wegtikken. Daarbij moet wel gezegd worden dat de zeer slecht en warrig fluitende Mulder niet in het voordeel van NAC was. Maar dat mag natuurlijk nooit een excuus worden. De gelaten sfeer in het stadion gaf ook al aan dat het vandaag gewoon niet goed genoeg was. Cambuur speelde het slimmer en wist uiteindelijk in de 87e met een prachtige goal van Lilipaly de overwinning over de streep te trekken. Extra zuur was het uitvallen van Meijers met vermoedelijk een arm uit de kom. Zo verliezen we niet alleen de wedstrijd maar ook de tweede centrale verdediging in de aanloop naar de play-offs. Geen goed voorteken en zoals de trainer het prima verwoordde: “Daar zijn we ontzettend ziek van”.

De stemming in het sv home was er één van berusting. Het prima spel van de laatste weken heeft veel goedgemaakt en er wordt eigenlijk reikhalzend uitgekeken naar de play-offs. Want daar moet het gebeuren. De spelers Horsefield, Adarabioyo en vd Maaten brachten een bezoekje. Supporters konden met d eerste twee hun Engels weer wat ophalen want dat Nederlands valt toch en beetje tegen. Dat ze de winnende nummers van de loterij dan alsnog in het Nederlands omriepen zegt veel over de mentaliteit van de huidige selectie. Alles in het werk om een goed eindresultaat weg te zetten. Hup NAC!

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu