NAC-Jong Utrecht
De eerste helft werd aftastend gevoetbald met kansen aan beide zijde, al hadden die van NAC wel een hoger cijfer wat scoringskans betreft. Onze Dessers had al drie schoten afgevuurd, voorlangs, net over en in het zijnet. Even het vizier wat afstellen. Op slag van rust, na de corner, maakte een knallend schot een einde aan de illusie van Utrecht om hier met de nul weg te kunnen gaan.

Effe thee drinken, het gedonder van de trainer aanhoren, en weer terug het veld op. Ja, er zit gewoon leuk voetbal in dit zeer jong elftal. Behalve Haemhouts natuurlijk, de strateeg en uitzetten van de lijntjes op het middenveld. Met een splijtende pass met de buitenkant linkervoetje dropt hij de bal in de diepte waar Dessers al stond te wachten om een sprintje te trekken en daarna de keeper omspelen en te scoren. Hoppa het 2-0 en geheel verdiend. Ja, wat gerommel met de bal, een slechte controle van Verbeek zorgde ervoor dat Utrecht met een counter een doelpuntje kan maken. Er was weer hoop voor de mannekus uit de Domstad. Het duurde even voor de trainer wat vers bloed er in bracht. Bodi Brusselers kwam er in en vlak erna gaf Dessers een fraaie voorzet waar Bodi het voetje tegen kon zetten. Het was dus 3-1 en het verzet was gebroken. Om het genot nog wat verder te verhogen voor de NAC-supporters frommelde Nijholt er nog een doelpuntje bij. Jammer dat ook de Graafschap dezelfde uitslag had, anders hadden we bovenaan gestaan.

In het supportershome was het weer gezellig druk. Vele zagen mekaar weer sinds lange tijd, en ze hebben natuurlijk de wedstrijd geanalyseerd, en geconcludeerd dat we Utrecht meer doelpunten hadden moeten aansmeren. Er kwamen drie spelers langs in het supportershome. Cyriel Dessers, Jeff Stans en Fabian Sporkslede. Er waren ineens handtekening jagers, lang niet meer gezien bij ons. Een praatje maken met de supporters en de lootjes trekken van de overbekende loterij, wat foto`s maken en daarna weer afzwaaien. Leuke gezellige jongens ook buiten het veld. Houwen zo mannen !!

De foto`s van de wedstrijd zijn gemaakt door Peter Visser.

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu