NAC-Almere City 22-04-2016
Met een paar halve kansen voor Ars en Ünal en een van richting veranderd schot van Duarte is de eerste helft wel zo’n beetje samengevat. Het debuut van de jonge goalie Noppert was dan nog een lichtpuntje voor de vertrekkende keeper. Het grootste spektakel tot dan toe was eigenlijk in de rust. Een groep verstandelijk gehandicapten mochten in de rust vanaf de penaltystip hun kunsten vertonen. Eén van deze jongens zweepte de complete B-Side op en al gauw begon het gehele stadion deze kanjers toe te schreeuwen en zingen. Bij het maken van zijn penalty ging deze jongeman in extase langs de tribunes onder luid applaus van de 14.000 aanwezigen! Hilariteit ten top en eerste helft was al snel vergeten.

De tweede helft gaf gelukkig een ander beeld. NAC kwam strijdbaar uit de kleedkamer wat al snel resulteerde in de eerste kansen op 1-0. Een voorzet van Verbeek belandde bijna in de verre hoek en een goal van Ars werd afgekeurd wegens buitenspel. Na ruim een uur spelen was het dan eindelijk zover. Ünal rondde een voorzet van Gorter prima af met het hoofd en de 0-0 verdween van het scorebord. Ook na dit doelpunt bleef NAC op zoek naar de volgende treffer. Drie man op rij, te weten Suk, Ars en Ünal, misten de voorzet van Verbeek zodat het verschil slechts één doelpunt bleef. Noppert reageerde nog een keer zeer attent door een schot van Ahannach uit de kruising te tikken. Drie minuten voor tijd was het dan toch diezelfde Ahannach die de gelijkmaker binnenschoot. Een speler van Almere stond pal voor Noppert hinderlijk buitenspel maar de zwak leidende arbitrage zag hierin geen aanleiding om de treffer af te keuren. Met nog een enorme kopkans vrij voor de goal van Pedro werd de wedstrijd toch weer teleurstellend afgesloten met een gelijkspel. Met nog één uitwedstrijd tegen de Eagles op het programma kunnen we ons langzaam gaan opmaken voor het toetje van de Jupiler league op 13 (uit)en 16 mei (thuis) tegen FC Eindhoven. Hopelijk met een vervolg op 19 en 22 mei!

Dat Noppert niet alleen kan keepen maar ook nog kan zingen bewees hij later in het SV home. Opgelucht dat hij toch nog zijn debuut heeft mogen maken maar tegelijkertijd teleurgesteld vanwege het resultaat pakte hij de microfoon om wat lekker Hollandse meezingers door het SV home te laten galmen. Dit tot grote hilariteit van zijn meegekomen familie. Ook Robinson probeerde, op aangeven van zijn vrienden, zijn zangcarrière een impuls te geven maar al gauw kwam hij tot de conclusie dat hij het toch maar bij voetbal moest houden. Al met al werd het toch nog een gezellig avondje NAC, met dank aan onze Noppie!  

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu