NAC-VVV Play-offs
NAC begon de wedstrijd  slecht en behouden. Misschien was dit wel de tactiek van Maaskant, maar de supporters hadden toch wel gerekend op een feller NAC. VVV was dichtbij een doelpunt maar Jelle sloot zijn doel goed af. Guyon Fernandez opende vlak voor rust de score, nadat de defensie van VVV de bal niet weg kreeg uit het eigen strafschopgebied.

De tweede helft ging al iets beter. NAC kreeg redelijk veel kansen mede omdat VVV achterin 1 op 1 ging spelen om doelpunten te forceren. Helaas voor hun want in de zeventigste minuut scoorde Divine Naah. Hij passeerde drie spelers en zetten er nog eens drie op de verkeerde voet, en knalde de bal in de lange hoek achter de doelman. Ongeveer vijf minuten later maakten Fernandez een einde aan de ambities van de Limburgers. Uitslag dus 3-0 en zeer terecht.

In ons supportershome was voor de wedstrijd Eric Valkenburg op bezoek met zijn been in het gips. Na de wedstrijd zijn er geen spelers gekomen. Een vreemde situatie want juist nu moet je dankbaar zijn dat je supporters als een man achter het elftal staan. Je gezicht laten zien is geen grote opgave na een overwinning.

Ook is er voor en na de wedstrijd stil gestaan bij het overlijden van "Pa Gaasbeek", de uitvaart zal a.s. vrijdag plaats vinden, hier zal een afvaardiging van het bestuur van SV NAC aanwezig.

Foto's
Pagina  1  2    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu