NAC-Groningen 17-05-2015
De wedstrijd in een notendop: minuut 11. Michael de Leeuw, 15. Guyon Fernandez!, 24. Michael de Leeuw, 26. Adnane Thigadouini, 31. Michael de Leeuw, gaap, geeuw…, 69. Tjaronn Chery, 71. Adnane Thigadouini, 76. Guyon Fernandez alweer!, 89. Danny Hoessen. Eindstand 4 – 5. Typerend voor het seizoen, berusting op de tribunes en uiteindelijk, door het verlies van Go Ahead Eagles, toch de 16e plek op de eindrangschikking.

De eerste helft was er één van matige kwaliteit. Nu zijn we wel wat gewend het afgelopen seizoen maar de aanwezige 16.550 supporters verloren al snel de aandacht. Zeker toen na 11minuten spelen NAC alweer tegen een 0-1 achterstand aankeek. Het lag er dik bovenop dat de spelers al met hun koppie bij de play-offs waren en eerlijk gezegd gold dat ook voor de supporters. Toen Fernandez de 1 – 1 binnenschoot werd er eigenlijk meer gelachen dan de gejuicht. ’Alle ballen op Guyon’ klonk het vanaf de B-Side voor de tot dan toe doelpuntloze spits. Helaas gingen we toch met een 2-3 achterstand de rust waarbij het positieve was dat we toch 5 doelpunten hadden gezien!

De tweede helft was van een iets beter kaliber. De Zeeuw hield het voor gezien en 15 minuten later werd ook de Kamps eraf gehaald. Suk en Swerts maakten hun opwachting waardoor er meer strijd in het veld kwam. Toch resulteerde dit niet in doelpunten en na de 2-4 van Cherry leek de wedstrijd gespeeld. Maar dat is dan weer typisch NAC, net als het slot overigens… Via opnieuw Thigadouini en opnieuw Fernandez staat het plotsklaps weer 4-4. We hebben vier keer gescoord! Dat geeft de burger moed voor de play-offs. Scoren was en is toch nog een pijnpuntje bij ons eigen NAC dus reden tot lachen. Maar NAC zou NAC niet zijn als we het nog uit handen geven. In de 89e minuut lopen de Roover en Marcellis op een pupillen wijze tegen elkaar en Hoessen kan simpel doorlopen en scoren. Weer een teleurstelling maar goed, we bewaren nu eenmaal het beste voor het toetje. Op naar Venlo.

Zoals gewoonlijk maar toch een beetje tegen de verwachting in stroomde het sv home na de wedstrijd weer vol. Het was zondagmiddag dus vele kinderen mochten met papa en mama mee naar de wedstrijd. Vol verwachting stonden ze dan ook te wachten op hun helden van het veld…. Maar zoals te vaak dit seizoen lieten de spelers het weer afweten. Ook na een speurtocht door het hoofdgebouw was er geen NAC speler meer te vinden. De gezelligheid in het sv home was er niet minder om maar het sv bestuur gaat zich volledig inzetten om deze afwezigheid tot een minimum te beperken. Wegens opname ziekenhuis van de webmaster zijn we wat verlaat met het verhaal en foto`s. Hup NAC!

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu