NAC- Heracles
Duidelijk gespannen begon NAC aan het cruciale duel. De vaste elf van de vorige wedstrijden begonnen ook nu weer in de basis. De eerste 10 tot 15 minuten was het voornamelijk NAC in balbezit was zonder echter groot gevaar te stichten voor het Heracles doel. In de 15e minuut kwam de tegenstander voor het eerst over de middenlijn. Een wilde trap van Bruns richting Linssen  werd door van de Weg niet goed verwerkt waardoor Weghorst de bal opnieuw op Linssen kon inspelen. Vanaf de zijkant van de 16 meter haalde hij uit richting keeper ten Rouwelaar. Dit toch niet onhoudbare schot werd door hem werd totaal verkeerd beoordeeld en glipte door zijn handschoenen in het goal. De 0-1 was een feit en het thuispubliek staarde verbouwereerd met open mond naar wat zich zojuist had afgespeeld op het veld. In de 23e minuut was het de beurt aan NAC. Op goed doorzetten van Seuntjens, die de bal vanaf de achterlijn alsnog kon voorzetten, kreeg Tighadouini de kans op de 1-1. Helaas werd zijn schot gepareerd door de goed keepende Castro. In de 25e minuut verscheen Heracles voor de tweede keer op de helft van NAC. Een vrije trap van Linssen werd door Zomer simpel doorgekopt en wederom stond ten Rouwelaar aan de grond genageld. 0-2 en het thuispubliek was met stomheid geslagen. Toch bleef NAC druk zetten om alsnog de aansluitingstreffer te produceren. Dit resulteerde in een enorme kans voor Naah, die opnieuw gestopt werd door keeper Castro. In de 38e minuut was dan eindelijk zover. Seuntjens kopte op aangeven van de Zeeuw keurig raak in de kruising. Dit gaf de ploeg en het thuispubliek weer moed voor de tweede helft.

Het reeds gespeelde kwam in het begin weer overeen met de eerste helft. Heracles wachtte af en NAC probeerde de gelijkmaker te forceren. Opnieuw Seuntjes kopte de voorzet van Ligeon goed in maar Castro werkte de bal wederom prima uit het doel. Langzaam maar zeker zag je daarna het geloof in een goede afloop bij de NAC spelers wegebben. Heracles begon de wedstrijd te controleren en het machtloze thuispubliek kon alleen maar toekijken hoe de play-offs dichterbij aan het komen waren. In de 71e minuut liet van de Weg zich eenvoudig uitspelen door Linssen die de bal breed gaf waar Navratil zo vrij als een vogeltje de 1-3 kon binnentikken. Slap verdedigen en bijna niet scoren is het grote manco waar we eigenlijk het hele seizoen al last van hebben. Blijkbaar kan geen speler of trainer hier iets aan veranderen. Met nog twee duels te gaan liggen de play-offs op de loer en mogen de heren spelers zich eens achter de oren krabben hoe dit zover heeft kunnen komen. Het stadion zat weer eens ramvol dus aan de supporters heeft het niet gelegen dit seizoen… En zo zal het ook altijd blijven. Come on NAC!

In het supportershome werd na afloop de wedstrijd nog eens grondig geanalyseerd. En ondanks de belabberde resultaten is het altijd erg gezellig. Dat geeft nog maar eens aan dat een NAC supporter een apart slag is. We winnen samen maar ook verliezen (dat gebeurt helaas iets vaker) doen we samen. Een compliment aan doelpuntenmaker Seuntjens die na onze resultaatloze zoektocht alsnog in ons SV home verscheen. Een jongen van de club die vaak veel kritiek krijgt maar in ieder geval wel het lef heeft om zich na een verloren wedstrijd tussen onze supporters te mengen. Klasse Mats!

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu