NAC-FC Dordecht 11-04-2015
Goed gehumeurd en in een stralend zonnetje maakt de NAC aanhang zich op voor de eerste helft van alweer een cruciaal duel tegen FC Dordrecht. Bij winst van NAC en verlies van Heracles zouden we eindelijk van die vervelende 16e plek afkomen. NAC startte furieus en vol overgave. De tegenstander werd veel afgejaagd wat vaak resulteerde in balverlies voor FC Dordrecht. Al in de 15e minuut was het raak. Na goed werk van respectievelijk de Kamps, Seuntjens en de Zeeuw schoot Thigadouini de bal onberispelijk binnen. Dit beloofde een heerlijk avondje NAC te worden! Direct na de aftrap kwam NAC alweer in balbezit en kreeg Seuntjens, op aangeven van Sarpong, de volgende enorme kans. Helaas zag Dordrecht doelman Kurto het schot overgaan. NAC was heer en meester op het veld en het was wachten op de volgende treffer. Kans op kans stapelde zich op waarbij Dordrecht zelfs uit een eigen  vrije trap op de helft van NAC een gevaarlijk moment wist te creëren voor eigen doel. Eindelijk viel dan in de 43e minuut de volgende treffer. Tighadouini kroop van rechts naar binnen en rondde schitterend af met buitenkant rechts in de verre hoek. Een staande ovatie viel hem daarna ten deel.

Ook het begin van de tweede helft werd gekenmerkt door kansen voor NAC. Sarpong was tot tweemaal toe dichtbij maar ook hij trof geen doel. Nog geen vuiltje aan de lucht gezien de 2-0 voorsprong. De laatste strohalm van Dordrecht was de dubbele wissel zo’n 20 minuten in de tweede helft. Hoe deze zou gaan uitpakken verwachtte niemand in het stadion, niemand in Breda of eigenlijk niemand ter wereld. NAC kakte helemaal in, liet Dordrecht lekker de bal rondspelen voor onze zestien en gaf ze letterlijk de wedstrijd in handen. Minuut 67, uit een corner 2-1. Minuut 69, na een uitglijer van Ligeon 2-2. In twee minuten werd de kans op plek 15 om zeep geholpen. Het had nog erger kunnen worden want vanaf dat moment nam Dordrecht het heft in handen en speelde NAC bij vlagen compleet weg. En toch kregen de geel-zwarten via Tighadouini en van de Weg in blessuretijd nog twee grote kansen maar ook die verzopen in de malaise van het gelijkspel. Het eindresultaat was één puntje, een gefrustreerde trainer en een kapotte dug-out. Basta!  Al met al ook al geen reden voor de uitgenodigde spelers om in ons supportershome langs te komen. Jammer, jammer !!

Foto's
Pagina  1  2  3    Terug

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu