Supportersvereniging
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereniging was in het ouwe Beatrixstadion altijd thuis bij Henk in het serre van het NAC paviljoen. Na de wedstrijd konden onder andere leden van de supportersvereniging er een pilsje pakken en napraten over de wedstrijd.

Na de verhuizing naar het nieuwe stadion stelde NAC een kale ruimte beschikbaar die door hulp van vele leden en sponsors omgetoverd werd tot het schitterende supportershome dat zich boven café Beatrix bevindt. Dit supportershome werd op 24 mei 1997 geopend door burgemeester Rutten van Breda en is open voor alle leden van de supportersvereniging die er rond de thuiswedstrijden en bij activiteiten graag komen. Men kan daar onder het genot van een pilsje napraten over de wedstrijd en de wedstrijdbeelden nog eens terugzien samen met de dan aanwezige spelers.

De belangrijkste activiteit is al vele jaren het organiseren van busreizen naar de uitwedstrijden van NAC. Leden van de supportersvereniging krijgen voorrang en korting op de busreizen, waarbij men voor het vervoer met de bus automatisch ook een toegangsbewijs koopt. Daarnaast geeft een redactie ons clubblad Geel-Zwart uit. Geel-Zwart wordt door en voor de leden gemaakt. In ons clubblad tref je mooie foto`s afgewisseld met leuke interviews en andere artikelen aan. Leden zijn van harte welkom in het supportershome waar ze op vertoon van hun lidmaatschapspasje binnen kunnen. Dat de supportersvereniging verder kijkt dan NAC 1 blijkt uit de belangstelling en ondersteuning die ze geven aan de jeugdafdeling. De jeugd heeft immers de toekomst. 
De supportersvereniging ondersteunt (financieel) al heel erg lang de jeugd van NAC.

De jaarlijkse snuffelmarkt trekt veel publiek als een groot aantal standhouders probeert de zolder weer leeg te verkopen in ons stadion. Sinds enkele jaren heeft de supportersvereniging "de mascotte van de wedstrijd" onder haar hoede. Kinderen van leden kunnen zich opgeven en maken kans om aan de hand van de aanvoerder van NAC bij een wedstrijd het veld mee op te lopen. Hij kan daar de toss en dergelijke, in een vol stadion, van dichtbij mee te maken. De bestuursleden hebben via verschillende commissies overleg met alles en iedereen binnen NAC. Last but not least is de supportersvereniging actief in het nieuwe NAC museum. Financieel is de supportersvereniging een van de sponsors en daarnaast zijn een aantal leden van de vereniging aktief bij het totale gebeuren rondom het museum.

De supportersvereniging is de laatste flink gegroeid gezien het ledenbestand. Bovenstaande is maar een kleine opsomming, wil men meer informatie over onze vereniging dan kan men zich wenden naar ons secretariaat.

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu