AVG ook bij de NAC-supportersvereniging !
Geplaatst op maandag 04 juni 2018
image

Beste Leden,

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingevoerd. Deze zogenaamde nieuwe wet van privacy, zal ook worden toegepast bij de NAC-supportersvereniging. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen van onze leden die het ons schenkt. De topprioriteit is daarom om de persoonlijke gegevens van onze leden te beschermen. Deze belangrijke uitbreiding op de bestaande rechten betrekking hebbende op de privacy en de beveiliging van de gegevens van onze leden, is een verbetering van de bescherming van alle persoonlijke informatie naar de NAC-supportersvereniging toe. We nemen deze verandering/verbetering van deze wet zeer serieus. In het privacybeleid leest men hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan en verwerken en hoe je contact met ons kunt opnemen om jouw rechten uit te oefenen.

We zijn achter de schermen bezig ons privacybeleid schriftelijk te onderbouwen alsmede ook de verwerkingsovereenkomsten met Z-Press, GROUPCARD, CM en RB-Media. Op onze nieuwe website, die naar verwachting over een aantal weken de lucht in gaat, zal dit allemaal terug te vinden zijn.

Het bestuur

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu